Elämä on erilainen vakiotankoilijan silmin. Tässä blogissa käydään oman mukavuusalueen ulkopuolella, ja takaisin tullaan taas yhtä tarinaa viisaampana, elämän hauskuutta silti menettämättä.

"You will find only what you bring in." -Master Yoda-

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pink Puma Workshop Kajaanissa

Aivan, ihan oikein luit. Pink Puman workshop Kajaanissa. Etelän hetelmät ehkä funtsii, että niin missä, ja jossain kaukana se kai on, pohjosessa. Ja onhan se, tosin etelämpänä kuin Oulu. Tällä postauksella on kaksi pointtia: kertoa workshopista ja Kajaanin tankoilusta. Aloitan jälkimmäisestä, koska mielestäni on fiksua kuvailla ympäristö ensin. Hyppää ohi, jos ei napostele miten pohjosessa elellään :) Suurimmalle osalle kuitenkin varmaan ihan musta aukko, että mitä tuolla päin maailmaa oikein tapahtuu, joten olettaisin mielenkiintoiseksi tämän excuni.

Pink Pumasta tulee aina mieleen tämä kuva ensimmäisenä

Olen tässä viimeisen vuoden verran seurannut ihan mielenkiinnolla, joskin sivusilmällä, miten Kajaanissakin tankoilu on nostanut päätään. Ensin osana kuntokeskusta, nyt siellä on kuukauden ollut ihan oma asiaan vihkiytynyt sali. Latina pole & shoppia vetää brasilialainen Helen. Sitten olin ihan äimänä, kun Facebookista luin, että Pink Puma on tulossa sinne. Siis mitä kettua!? Pink Puma KAJAANIIN!? Kuusamolaisena olen tottunut pitämään Kajaania jonain kohtuu "kyläpahasena" matkalla kohti etelää. En ole koskaan Kajaanissa käynyt sen pidemmin kuin bussia vaihtanut, vaikka kainuun eri toimialat onkin paljon yhteistyössä Kuusamon kanssa. Ei me silti sinne ikinä asioida, kun Oulu on isompi ja meitä lähempänä. Jotenka, ensimmäistä kertaa ikinä, nokka osoitti Kajaaniin tarkoituksella tehdä siellä jotain merkityksellistä. Matkaan lähti Maria, toinen Hytkeen tanko-ohjaaja. MINÄ ajoin meidät sinne, siis minä! Ja vielä Priuksella, hybridiautolla, jonka Maria sai lainaan. Siis sooo fanceeh! :D



Salissa on 6kpl 45mm x-polea, lähinnä titaania mut oli kai muutama kromikin. Samassa tilassa on myös myymälä, mistä saa maailmaltakin tunnettuja merkkejä vaatteissa ja kengissä, kuten BadKittya, Pole Candya, Dragonfly Yoga Wearia, Pleaseria, Mighty Grip suojia jne. Ja itse sali on sisustettu aivan ihanasti, semmoinen pieni ja intiimi tila, seinät punaiset, nättejä tavaroita. Ei mikään kliininen fitness, vaan nätti ja persoonallinen. Selkeästi tehty omanlaiseksi, eikä seuraten nykyajan virtauksia.

Tässä on Helen. Minun vesileima, mutta ei kylläkään minun kuva.


Nettisivut, ja facebookin kautta toistaiseksi saa ostettua niitä tuotteita. Verkkokauppa varmaan tulee joskus myöhemmin.
http://www.latinapoleshop.fi/
https://www.facebook.com/Latinapoleshop

Ostin itte BadKittyn CrissCross-shortsit. Luulin alunperin että näitten on pakko olla semmoset megajenkkakahvanpuristinpöksyt, mut ei! Eipä ollukaan! Tosi kivat :)


Mietiskelin joskus, että millainenhan mahtaa olla Kajaanin tankoskene? Veikkasin, että pieni ja hiljainen tai pieni ja intiimi. Totuus on tuo jälkimmäinen. Eikä missään nimessä hiljainen! Ne tytöt, niillä oli sitä semmoista pohjoissuomalaista hurttiutta sekoitettuna brasiliaisella suorapuheisuudella ja välittömyydellä. Helen kutsui kaikkia naisia bitcheiksi ja siellä puhuttiin varsin suoraan hyvässä hengessä toisten kämmeistä ja aivopieruista ja onnistumisia seurasi aplodit. Jengi oli kavereita myös vapaa-ajalla, ja ikäluokat oli kuten muuallakin tankoillessa, laajalta skaalalta. Siellä ne höpötteli että vielä he Kajaanin ensimmäisen strippibaarinkin perustavat :P

Workshopin jälkeen käytiin koko porukka kimpassa syömässä kiinalaisessa, ja siinä se viimeistään näkyi, että ryhmähenki on lämmin. Enhän tietenkään voi sanoa nähneeni tätä menoa kuin hetken, mutta sen mitä näin niin kivalta vaikutti. Ja meidätkin Marian kanssa otettiin varsin avoimesti mukaan menoihin.

Mut guess what? Kajaanin tankoskene on lähempänä sitä korkkarimeininkiä. Ehkä jo arvasitkin, kun kuvailin sisustusta ja myytäviä tavaroita. Plattarit on käytössä koreotunneilla ja Heels&Pole-tunneilla. Sen lisäksi on sitten tasoja jonnekin sinne inverttijuttuihin asti. Kovin isoksi tai pitkälle ei ole vielä harrastajapohja ehtinyt, kun niin tuore juttu siellä. Toisin sanoen, tiedän nyt Suomessa olevan näitä sensuellimpia paikkoja Tampereen Pole Academylla, Kajaanissa ja Seinäjoella, joskin onko Seinäjoellakaan säännöllisesti lukkarissa seksikkäämpiä koreoita? Mutta hei, siis kaikista maailman paikoista: Kajaanissa!



MUT ENTÄS SE WORKSHOP!?!



Wou! Mä olin ihan fiiliksissä siitä. Pinkki Puuma oli ihan huippu! Ja hiton mukava! Jos vastaan tuli vaikea juttu, niin se todella kärsivällisesti jakso spottailla, eli toisin sanoen ehdin moneen otteeseen pyllistellä sen edessä ja se nosteli mua ylöspäin :D Pienestä salista johtuen se oli vähän niinku yksityistunnilla olisi ollut. Halusi meidän nimetkin oppia, ja kehui vähän väliä. Kaksi puolentoista tunnin settiä se veti, ja meiän tunnilla oli yhteensä 4 oppilasta, eli itseni ja Marian lisäksi vain kaksi muuta. Eiiii paha, tai siis erittäin luksus :D


Tehtiin kaksi pitkää koreopätkää, joskin ei mihinkään tiettyyn biisiin, mutta semmoista lattia/trikkikomboa. Alunperin vähän pelkäsin, että treenataankohan me jotain ylispagujuttuja, mut yhtäkään inverttijuttua ei tarttenu ees tehä. Ja olin supertyytyväinen, tää meni ihan käsi kädessä sen kanssa miten mä oon tahtonu tankoilla tänä keväänä. Fiiliksellä, flowlla, eikä vaan rohmuten erinäisiä yksittäisiä temppuja ja alas tangolta ja toinen temppu.


Lämppäkin oli semmoinen kokoelma erilaisia flow-liikkeitä. Hitto ku ois saanu ne pysymään muistissa, olin nimittäin alunperin itsekin ajatellut, että tahdon teetättää semmoisia lämppiä, joista on mahdollista samalla oppia kaunista liikekieltä. Tylsistyn kuoliaaksi semmoisista lämpistä, jotka on kuin jotain aerobikkia. Että juostaan salia ympäri, sitten pysähdytään ja pyöritellään kädet ja jalat ja tehään muutama punnerrus.

Saatiin sitten vielä diplomit. Venäjällä on kuulemma tärkee juttu saada diplomi, joten mikäs siinä, ihan kiva :D


Mutta videolle sain kyllä ne kombot. Laitan sitten itse räpeltämänäni näytille, jahka saan esittelykuntoiset matskut aikaan. Elkää odotelko henkeenne pidätellen :D

Moni varmasti ihmettelee, että mikähän tän Pinkin Puuman sai Kajaaniin? Mun veikkaus on se, että Helen, ja ihan vaan puhtaasti sen rohkeus ja tapa olla nöyristelemättä. Suomalainen saattaisi ajatella jotain tyyliin "eikai nyt tänne, mitä se nyt täällä" ja ihan koko tankoilusta Kajaanissa ylipäänsä, saatikka että hei nettikauppakin vielä. Mutta jos uskoo itseensä eikä ole liikkeellä pikkupanoksilla vaan täysillä ja sydämellä tekemässä, niin miksi turhaan nakertaa omaa oksaansa puoliksi yrittämällä, puoliksi uskomatta omiin mahdollisuuksiinsa ja epäillen? Siinä vähän asennepohdintaa meille kaikille vaatimattomille ja epävarmoille sieluille :)

Ja eihän tää tähän loppunut. Nimittäin:

Heinäkuussa tulee Carlos Franca. Olihan se ton niminen? :D No mut joka tapauksessa, pakkohan se sinnekin on mennä, jos vaan ei oo jotkut ihme lomasäädöt meneillään sillo. Toisaalta, vaikka olisin Kuusamossakin käymässä niin äkkiäkös sitä rullailee Kajjaaniin mutkan, ehä tuo oo ku 250km pohjosesta päin. Yks poronkusema :D Ja pitää muutenki tehä joku excu tonne uusiks, ja mennä niille KajaanilaisBrasilialaisille korkkaritunneille, vähän pohjosen eksotiikkaa kera brassirytmien :D

Carlos ja Felix Cane


Jos liikut vaikka Rukalle lomalle läpi Kajaanin, niin teeppä pieni pitstoppi Kajaanin tunneille! :)


♫♫ "Jos Kajaaniin haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt!! Siel pienten tankotyttöjen leikkivän näät... la lal la lal la laa" :D  ♫♫

EDIT: linkattuani Helenille blogitekstini, julkaisen hänen luvallaan hänen ihanan ja niin hauskan ja persoonallisen vastauksensa tähän tekstiin:
"Bitch!!! That text brought tears to my eyes!!
You have no idea how hard it is for me to pull this studio together here! Your text just completely cheered me up!  I hope you come visit us soon! 
Have a nice easter, get drunk and hopefully laid! "
Helenin itsensähän toi Suomeen mikäs muukaan kuin mies, mutta tollainen hassuttelija se on :D 
"That's what I love about pole dance, it always brings me the best bitches around!!!" Well said, Helen, I agree :)


6 kommenttia:

  1. MITÄ IHMETTÄ!

    Nyt kyllä tippu entiseltä kajaanin tytöltä leuka lattiaan :D

    Vai on se rupukylä sen verran kasvanu sitten että on sinne saatu tankosali pystyyn! :D Tietääpä siis yhden mahdollisen ohjelmanumeron kun seuraavan kerran eksyy niille huudeille porukoita moikkaa ja alkaa käymään aika pitkäksi! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haahaa, sainpa yllätettyä :D Tai oikeestaan, Kajaani yllätti meidät kaikki ja varmaan myös itsensä :D
      Älä suotta niin kauan odota, että tylsää ehtii tulla, mee toki ennen ku alat kokea koomaa. Varmasti on mielenkiintoinen visiitti, ja rahaa mukaan ku on niin kivoja vaatteita tarjolla :) Tai ainakaan minä en kyenny ohittamaan ottamatta itellekki :P

      Poista
  2. Eihän Kajaani ees ole kunnolla pohjosessa, se on vaan suunnilleen yhtä kiinnostava paikka kuin joku Pihtipudas :D Tai mistäs minä tiedän miten villi meininki siellä on, kun pyrin lähinnä kaasuttelemaan nopeasti ohi aina kun sinne päin eksyn. Mutta pitääpä tosiaan pysähtyä katsastamaan tuo sali jos on vaikka Rukalle menoa, mulle oli tosiaan jäänyt jotenkin ihan pimentoon tämä että sielläkin on jotain tankomeininkiä Ei ole foorumillakaan kukaan puhunut mitään.

    Oon kyllä hieman kade tuosta Puman workshopista, oon kuullut että hän olis esiintyessään hieman diiva mutta kiva jos se ei ainakaan opettaessa näy. Kuulostaa sisällöltään tosi mukavilta tunneilta. Ja oon kattonut noita samoja shortseja mutta ajattelin myös että tulis näillä läskeillä turhan paljon sellainen joulukinkku verkossa -look.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, Pihtipudas :D Mielenkiinto-arvolla ei voi kyllä kilpailla, kun kyseessä on sentään subjektiivinen kokemus, mut Kajaanin puolustukseksi, se on maakuntansa pääkaupunki, huomattavasti Pihtipudasta isompi, ja linnakin löytyy. Itsekin ekaa kertaa sen keskustassa kävelin, ihan hauskoja paikkoja paikoitellen, joskin semmosta roskalava-lookkia myös aina välillä :/ En tiiä tietääkö ne ees foorumista tuolla, tai sitten ne on vielä niin pieni poppoo, ettei oo levinny foorumille asti.

      Kesällä voi olla, että toi Puuma tulee uudestaan, ja se Carlosin juttu on sen kanssa semmonen pole camp. Tuu sit messiin jos näin on :) Ja itsehän olen jenkkakahvakerhon vakijäsen, jos minä pystyin elämään noiden pöksyjen kanssa, niin hyvä on :D Tosin varmaan ne saattaa liikkua silleen ettei purista mut että jotain tulis vaan korostettua huonossa valossa. Mene ja tiedä...

      Poista
    2. Oon lapsena käynyt muutaman kerran Kajjaanissa mutten muista siitä oikein mitään, mulla on jotenkin masentava mielikuva ko. paikasta. Mutta kaupunkihan se tietty on siinä missä muutkin, ja siistiä että sielläkin on tankotanssijoita.

      Joo nyt pitää kyllä ruveta seuraamaan noiden tiedotusta, jos suinkin sopii kesäohjelmaan niin ehdottomasti voisin lähteä.

      Poista
    3. Et ole ainut jolla on Kajaanista masentava mielikuva, se on itse asiassa melkein sääntö kuin poikkeus. En kyllä tiiä mistä se on tullut. Oma näkemyskin samanlainen, mut toisaalta tuolta pohjosempaa katseltuna se onkin vähän rupukylä kun saman verran matkaa on isompiinkin keskuksiin. Pieni paikkakunta "liian etelässä" ollakseen senkään puolesta tarpeeks cool, eikä mitään suurempia turistimagneetteja, ettei siellä hirveesti kukaan lomailekaan. Mut tankoleiriä ajatellen, sehän on vaan hauskaa ku ne on jossain vähän eksoottisemmassa paikassa. Ja eihän nyt kukaan tahtoskaan tyyliin omalle takapihalle jos tarkoitus on vähän reissatakki, tai sitten minnekään Helsinkiin jossa se leirin syvin tarkoitus hukkuisi siihen, että kaikki pölähtäs heti pakollisten osuuksien jälkeen kuka minnekin omille asioilleen. Siihen nähen joku Pole Camp Enontekiö ois kans jotenki tosi retee :D

      Poista